Peter & Katherina

"De Unge Mødre"

Ja det skulle jo ske på et eller andet tidspunkt. Endnu en undersøgelse, udført af såkaldte eksperter, som skal fortælle os, hvordan vi skal behandle alle børn ens sad ØV!

 

Det kan da godt være, at man har fundet ud af, at langt de fleste – Det vil sige IKKE ALLE – børn reagere på en eller anden given måde, alt efter hvordan man tilrettelægger deres hverdag. Men det gælder altså ikke alle!

 

(Indlæg fortsætter under annonce)


Vi står nu i en situation, hvor vuggestuen har indført den her nye søvnpolitik. Ved ikke om i har hørt om den, men i meget korte træk, så går den ud på, at børn skal sove til de selv vågner. Dog senest klokken 15:00 selvfølgelig.

 

Klokken 15:00 siger du?? Jamen jeg kan jo ikke få mit barn til at sove, selvom jeg lægger hende klokken 18:30 sad Nogle gange er den over ti om aftenen før hun falder til ro! – Nåhhhh, så skal du bare lægge hende tidligere! TIDLIGERE!!! Altså under 3 timer efter at i har vækket hende?? Det må simpelthen være det dummeste jeg længe har hørt.

 

(Indlæg fortsætter under annonce)


Jamen hun sover jo fordi hendes krop har brug for det! Ja det tror jeg sku da for helvede, når hun ikke kan falde i søvn før efter 22:00! – Har i overvejet, at i måske bare rykker problemet, og det er derfor hun er helt smadret til frokost?

 

Men undersøgelsen viser altså bla bla bla… Ja, men hun er vores 6. barn, så vores ERFARING viser noget lidt andet!

 

Hvorfor skal man ha den slags diskussioner med en institution?

Bliver sku træt i masken af den slags frown

 

/Peter