Peter & Katherina

"De Unge Mødre"

Når man bor på en lille ø langt oppe i Jylland, så kan det godt være noget begrænset, hvor meget der er at opleve, sådan inden for en rimelig afstand. Ikke den store overraskelse der.

 

Og en af de klart bedste ting vi har oplevet her på Mors, var sidste års vikinge marked, på Asbjørn Riis’ gård smiley Et super fedt initiativ, og en kæmpe succes, så vi havde virkelig glædet os til, at vi skulle afsted i år smiley

 

(Indlæg fortsætter under annonce)


Sidste år kæmpede ungerne mod en viking – med en rigtig økse laugh

Det kan du se i videoen her <--

Og Katherina havde faktisk muligvis besluttet sig for, at hun skulle ha sin første tatovering derude i år laugh

 

(Indlæg fortsætter under annonce)


Meeeeeeeeeeeeeeen, så kom meldingen i går: Vikinge marked 2018 er aflyst sad Og grunden? Problemer med budgetterne, fordi der er gået politik i lortet!

 

What? Politik? Er der efterhånden noget, som det lorte ord ikke kan ødelægge? Og det sidste en ø som Mors har brug for, det er sku da, at en af de få succeser med potentiale til noget større, det lukker ned sad

 

Planen er så at det skal holdes i 2019, hvis ikke en eller anden klovn får ødelagt det igen frown Håber stadig, at de finder en løsning på det allerede i år. Og så betyder det sku ikke noget, hvis det bliver rykket med et par måneder!

 

/Peter